Gastvrouwcode uitleg

Online bestellen + gratis bedankje (alleen in mijn webshop)

Hier wat uitleg over de gastvrouwcode.
Bij een bestelling bij mij online (webshop) ontvang je van mij een bedankje.
Het wordt zeer gewaardeerd dat je bij mij een bestelling plaats. Hiervoor krijg je dan ook een gratis bedankje als je de gastvrouwcode gebruikt bij de bestelling in mijn WEBSHOP.

Klik op afbeelding voor plaatsen bestelling

Hoe ontvang ik een gratis product (bedankje)?

Aan het begin van iedere maand, maak ik een gastvrouwcode aan deze wordt rechts bovenaan op mijn website geplaatst. Deze code is de hele maand geldig.
Gebruik deze code voor alle bestellingen tot € 200,00. Is je bestelling € 200,00 of meer, plaats dan de bestelling zonder de code. Je hebt dan zelf recht op Stampin’ Rewards.

De werkwijze bij gebruik making van de gastvrouwcode blijft hetzelfde. De bestelling wordt netjes verwerkt door Stampin’ Up!® en netjes bezorgd door UPS.

Gastvrouwcode (hostesscode) voor deze maand:

Klik op afbeelding om te winkelen

Wanneer ontvang ik mijn gratis bedankje?

Aan het eind van elke maand wordt de gastvrouwcode afgesloten. Dan bestel ik de bedankjes die gelden bij de bedragen van die maand. Zodra ik deze heb ontvangen van Stampin’ Up!® worden ze verzendklaar gemaakt en naar jou toegestuurd.

Bij bestellingen in de webshop zijn de verzendkosten standaard € 7,95.
Bestellingen in mijn webshop kunnen worden betaald met een creditcard of via PayPal. Voor meer informatie over payPal ga naar de pagina PayPal account

Veel plezier met het plaatsen van je bestelling en voor vragen kan je mij altijd bellen 06-53255291 (maandag, dinsdag, woensdag na 18.00 uur) of mailen  attelyootje@gmail.com

Chat openen
Hallo,
Waarmee kan ik je helpen?