EXTRA, EXTRA!

Hits: 4

Hoihoi,

Opvallend beeld he? “EXTRA, EXTRA” opvallend zelfs! Soms gebeurt dat, en als je verder wilt lezen scrol dan eenvoudig zover dat het beeld omhoog gaat 🙂

Er is een nieuwe actie van Stampin’ Up! waarvoor ik graag je aandacht vraag. Lees even verder:

Stampin’ Up! heeft een slim systeem wat je in staat stelt door verkoop, teamopbouw, titelbevorderingen etc. punten te verdienen voor bijvoorbeeld een Incentive Trip. Ik vertelde al eerder over de Aloha uitdaging, deze week zie je weer een bloghop van ons.
Dat verdienen van punten gaat niet zomaar. Als je iets wilt bereiken dan moet je daarvoor wel bereid zijn om wat te doen. Soms betekent dat flink hard werken, maar de beloning is fantastisch! Vooral het blij maken van mensen die ook graag met papierhobby bezig zijn, dat vind ik leuk.

Voor mijzelf is de reis een mooie kroon op het werk. Een droom! Maar ik ben dan ook bereid hard te werken voor die droom. Deze keer is het een reis naar Maui. De uitdaging loopt nog tot en met oktober, en ik wil heel graag die reis verdienen. Dat gaat niet zomaar, daar werk ik graag “EXTRA, EXTRA” voor, heel graag zelfs!

Jij kunt op twee manieren meehelpen om mij die reis te laten verdienen. Hoe mooi zou het zijn, als jij, samen met mijn team, mijn droom kunt laten uitkomen voor zo een mooie reis!

Als je nu* instapt als demonstratrice en mijn team komt versterken, wil Stampin’ Up! jou “EXTRA, EXTRA” aan je startpakket toe te voegen:
Betaal € 129,- en kies voor € 207,- aan producten! Dat is maar liefst € 32,- meer dan normaal kiezen en hetzelfde betalen. Dat is één EXTRA.
Daarnaast ontvang je een tweede EXTRA: via jouw mailadres ontvang je ook nog eens een couponcode van € 12,- die je kunt gebruiken bij jouw volgende bestelling (vóór 31 oktober).
*Deze actie loopt van 1 juli – 31 augustus

Belangstelling? Mail naar attelyootje@gmail.com of gebruik het contactformulier op deze website.
Je mag mij ook ‘s avonds bellen (graag na 18:00 uur): 06-53244291

Er is nóg een manier waarop je kunt helpen mij deze reis te laten verdienen: eenvoudig een bestelling (alleen bestelartikelen) plaatsen, dat kan via mijn officiële webshop (betaal met creditcard) of mail naar attelyootje@gmail.com of gebruik het contactformulier op deze website. Er zijn geen beperkingen voor jouw bestelling 🙂

Ken jij iemand die (ook) geïnteresseerd is, stuur dan gerust dit bericht door.

Wie weet, treffen we elkaar binnenkort?

Groetjes, Yolanda

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.