Knotsgekke Hobby & Kaartendagen

Hits: 7

KNOTSGEKKE HOBBY & KAARTENDAGEN

28 t/m 31 oktober 2020 Brabanthallen Den Bosch van 10.00 – 17.00 uur

Door de gevolgen van het Corona-virus vinden de Knotsgekke Hobby- en Kaartendagen later plaats dan normaal, maar we zijn heel blij dat we door de nieuwe regels vanuit de overheid toch een najaars-editie kunnen laten plaatsvinden én ons kunnen houden aan de 1,5 meter afstand. We hebben van de Brabanthallen meer ruimte gekregen én een extra dag. We kunnen daardoor de bezoekers spreiden over 4 i.p.v. 3 dagen en een ruimere opstelling maken voor de kramen met brede gangpaden. Ook zullen we ons houden aan de protocollen van veiligheid en hygiëne. In oktober is het dan eindelijk weer zo ver; alle creatievelingen trekken er dan op uit! Waar naar toe? De grootste creatieve beurs die niet alleen leuk is voor kaartenmakers! Je vindt hier o.a. papier, stempelen, mixed media, stoffen, pergamano, wol, kralen, zeefdruk, journalling, diamond painting, scrapbooking, inkt, knipstoffen, snijmallen, ponsen, knipvellen, paperblocs, krijt- en vingertechniek etc, etc.

CREATIEF
De Knotsgekke Hobby & Kaartendagen is met de vele leuke bedrijven en de diverse workshops de grootste creatieve kaarten- en scrapbeurs van de Benelux. Alles op het gebied van kaarten maken,  scrappen en andere hobby’s is hier te vinden.

INSPIREREND
Natuurlijk presenteren we op de beurs de laatste trends en vind je volop inspiratie. Zo kun je dit jaar op de beurs met al je hobbyvragen terecht bij onze deelnemers!

GEZELLIG
Samen met je vrienden, familie, kinderen of kleinkinderen beleef je de leukste dag uit in het teken van jouw hobby.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

okt 28 2020 - okt 31 2020

Tijd

10:00 - 17:00

Kosten

8,00 per persoon entree

Locatie

Brabanthallen
Diezekade 2 , 's Hertogenbosch
Website
https://goo.gl/maps/nEuu2mjEtA5BxJtR6
Categorie

Organisator

Knotsgekke Hobby & Kaartendagen
Telefoon
0765870666
Email
info@knotsgekkekaartendagen.nl
Website
https://www.knotsgekkekaartendagen.nl/contact/

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.