Even tussen de bedrijven door….

Hoihoi, 

Heerlijk, het is vakantie. Lekker tijd om bij te komen. Dacht ik… hahaha. Maar ik heb genoeg leuks te doen. 
Hier om en in het huisje is van alles te doen en te beleven. Het groen was zo uitgegroeid dat Andries al 3 dagen bezig is geweest en nog maar op de helft is. De andere helft komt binnenkort wel aan de beurt. Een week extra vrij zou leuk zijn, maar daar zitten ook weer haken en ogen aan… 🙂
Inmiddels zitten we er weer best mooi bij! 

De eerste dagen heb ik gewerkt aan een opdracht voor een ander, maar ook aan eentje die ik mijzelf had opgedragen: voor een boel klanten. Heerlijk dat ik dat alles mag doen, want het heeft alles met stempelen te maken. 
Het betekent een forse stapel nieuwe catalogi verzendklaar maken, een kort briefje erbij doen, maar ook een leuke “nieuwekleurenstaal” gemaakt die als kadootje erbij kwam. Snijden, stempelen, ponsen, uitzoeken, stapelen, lintje erdoor…. Ik vind het heerlijk sprekende kleuren, zeker op wit! 

Blij dat ik mijn grote man met sterke armen had meegenomen – de stapel enveloppen is inmiddels verzonden – hij was zó groot dat er een aparte zak voor werd gepakt en dichtgebonden. Ik weet dat iedereen zit te popelen om dit mooie kado te ontvangen… nog heel even wachten, hij zal wel gauw en met een dikke plof bij je op de deurmat vallen. 

Ook in onze tuin thuis moet nog een klus geklaard worden, de komende dagen gaan we daaraan besteden. Gelukkig met hulp! 
Dat wordt geen stempelen voor mij, maar fourageren! De mannen moeten niet in mekaar zakken, dat kunnen we niet hebben. 

Groetjes, Yolanda 

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.