Doorgedraaid?

Hoihoi,

Afgelopend weekend zijn we weer eens lekker erop uit geweest: even weg uit alle drukte, het hoofd leegmaken.

Doorgedraaid? Nee hoor. Gelukkig niet. Ik ben alleen flink aan het draaien geweest met de Big Shot. En aan het plakken.
Stampin’ Up! heeft in de nieuwe seizoencatalogus heel veel artikelen met vlinders staan, onder andere een prachtige stansenset met vlinders. Met die set heb ik een heleboel vlinders gestanst. In de set zitten 2 kaartgrote stansen met een vijftal vlinders die aan elkaar zitten. De ene stans met een wat dichter patroon dan de andere.
Als basis, het dichtere patroon, gebruikte ik Shimmery White cardstock en voor de “open” stans gebruikte ik het leuk gekleurde “Garden Impressions” DSP (6″x 6″). Het zijn heel handzame velletjes papier, niet al te dik, dus oppassen geblazen bij het “lossen” uit de stans.

Daarna was het een kwestie van op elkaar lijmen. Dat was nog wel even een klusje van “waar ben ik nu mee bezig” maar ik heb me vastgebeten in het werkje en toen was het zomaar ineens klaar. Het ging heel goed in combinatie met het siliconen craft sheet.

De vlinders zijn op een boekje geplakt, maar eerste heb ik dat bestempeld met de stippenstempel uit de set “Artisan Textures”: voor de bruine boekjes in Soft Suede en voor de grijze boekjes koos ik voor Coastal Cabana.

Ik denk dat het resultaat er mag zijn. Het is een prachtige set stansen die ik zelf aanschafte samen met een stempelset. Samen is het de bundel “Beauty Abounds”.

Beauty Abounds Cling Bundle

Wil je deze set aanschaffen dan kun je nu tijdens de Sale-a-Bration periode (nog tot 31 maart) profiteren van een prachtig kado bij deze bundel, want de bundel kost € 67,50. Je mag dan één (Level-1-)kado uit de SAB-brochure uitkiezen. Wat denk je bijvoorbeeld van het prachtige Botanical Butterfly Designer series paper (12″x 12″) ?

Het is prachtig mooi papier, soms gekleurd, soms in een verfijnd zwart-witte bedrukking.
Natuurlijk kun je ook een ander artikel kiezen, de keuze is geheel aan jou.
Vraag mij gerust naar de mogelijkheden.

Komend weekend doe ik een verzamelbestelling, wil je daarin meedoen, dan noteer ik graag alvast je bestelling en je evt. kadokeuze. Ik adviseer je graag mocht je de keuze moeilijk vinden.
Mail mij via attelyootje@gmail.com of vul het contactformulier op deze website in.

Groetjes, Yolanda

Hieronder staan de producten die ik heb gebruikt. Klik je op de afbeelding dan ga je direct door naar mijn officiele webwinkel. Je kunt daar bestellen, maar ook enkel rondneuzen en je evt. bestelling via mail aan mij doorgeven. 

Product Overzicht:

Clear Block D

€ 10,50

Stampin' Scrub

€ 21,00

Stampin' Mist

€ 5,50

Big Shot

€ 120,00

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.