Creatieve Harten Bloghop – “Love is in the Air”

“Wat leuk dat je langskomt voor weer een nieuwe bloghop van de Creatieve Harten! Het is bijna Valentijnsdag en daarom showen we vandaag een heleboel SUperleuke en mooie projecten die alles te maken hebben met het thema “Love is in the Air”.
Wij hopen dat je vandaag veel inspiratie opdoet, zodat je zelf aan de slag kunt gaan met de leuke nieuwe producten van Stampin’ Up!
Natuurlijk zijn wij heel benieuwd wat je van ons project vindt. Laat je gezellig een berichtje achter? Dat waarderen wij zeer!

Deze kaart heb ik gemaakt met papier uit een blokje Love Blossoms DSP. Supergave velletjes papier zitten daarin, en niet alleen om rond Valentijn te gebruiken.
Ik houd er erg van om zelf een achtergrondpapier te maken, dat heb ik hier gedaan door een stempel uit de set Bloomin’ Love te gebruiken. Vanuit het midden naar buiten toe stempelde ik diagonale rijen met de kleine guirlande uit de set, in Sahara Sand.
De grote cirkel (net als de basiskaart in Rose Red) is uitgestanst met de Big Shot en Circle Framelits en bestempeld met Rose Red inkt. Gaaf resultaat! Je ziet het bijna niet en toch ook weer wel. Dat is een van de grote pluspunten van Stampin’ Up! – de match van papier en inkt!
Het (Rose Red) hart is gestempeld op een stukje Whisper White papier, daarna uitgeponst en voorzien van een prikrandje en gesponst. Nadat dit goed gedroogd was heb ik hier en daar wat bloemetjes aangezet met een glittertje van een Wink of Stella kwastje. Het geeft een heel subtiele glans eraan.

De banner met groene streepjes (Garden Green) is gestempeld met de You’re so Lovely.
Daarop ligt een banner met tekst, dit is de achterzijde van hetzelfde DSP als van de strook achter het hart.
Een prikrandje en een sponsje langs de hele kaart en nog een paar bloemetjes met een glimmersteen in de hoek geplakt. Nu is het klaar.

Dit zijn de artikelen die ik gebruikte:

Built for Free Using: My Stampin Blog

 

Bedankt voor jouw bezoekje en hop gezellig door, door op de volgende knop te klikken.
SUper veel plezier nog tijdens de bloghop!

 

 
 

 

Het volgende blog is van Carola Gillich

Lijst met deelneemsters:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
          Tot de volgende bloghop…………………………
 

Comments 17

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enter Captcha Here : *

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error

Je vindt de website mooi? Vertel het je vrienden:

%d bloggers liken dit: