Creatieve Harten Bloghop – Black & White + 1

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Hoihoi,

Welkom bij onze blog hop, leuk dat je met ons mee-hopt.

Het leven kan heel kleurrijk zijn, maar soms is het zwart-wit met en tintje. Juist dat tintje moet je gewoon zelf eens opzoeken en dat geeft de vreugde aan je leven.
Oftewel: maak zelf wat leuks van je leven, dat geeft plezier.

En voor mij geldt dat ik het plezier vindt in het knutselen. Eigenlijk vind ik dat maar een raar woord, het klinkt zo suffig! Hoe noem jij het werken met papier, stempels en andere leuke hobby-artikelen?

Over het project van deze bloghop heb ik aardig na zitten denken, zou je zo op het eerste gezicht niet zeggen. Maar toch!
Bij de kleur zwart (IS het een kleur?) komt vaak de gedachte aan rouwkaarten op. Dat hoeft helemáál niet zo te zijn. Het heeft wel iets chiques. Vooral als je daar één enkele kleur aan toevoegt krijg je een mooi contrast.
Een witte basis vond ik in een mini-pizzabox. En het papier met de ruitjes is prachtig papier (Designer Series Paper) als kado-artikel tijdens de Sale-a-Bration die in januari start.

Het is simpel te maken: het stukje papier bovenop meet 8 x 8 cm, de strookjes zijn 8 x 2 cm.
Het kleurtje zit hem in de tekst. Die heb ik 5x uitgestanst uit een stuk cardstock (Lemon Lime Twist, o wat ben ik daar nog steeds blij mee) en voor de onderkant van de tekst nog 1x uit een stuk zwart cardstock, voor het contrast. De teksten heb ik gestapeld op elkaar gelijmd, zo krijg je een dikke laag tekst die verhoogd op het papier ligt. Eronder steekt een zelfde kleur lint, waarmee het doosje netjes gesloten blijft. Wat er in zit? Heerlijke bonbons! Doordat de binnenkant van het karton geplastificeerd is, is het heel goed te doen om  etenswaren erin te doen, zonder dat de doos vettig wordt. Zo heb je toch een heerlijk weggevertje?

Op de foto zie je nog 2 vellen Designer Series Paper uit de set, als achtergrond. Zo heb je al een beetje idee hoe het eruit ziet.
Bij aankoop van minimaal € 60,00 kun je al zo’n pak papier kado ontvangen. In een volgende blogpost zal ik er meer over vertellen. Kom dus gerust nog eens op bezoek.

Net als ik ook benieuwd naar wat de andere gemaakt hebben?
Voordat je verder gaat, zou ik het heel leuk vinden als je hieronder een reactie achterlaat.
Klik daarna eenvoudig op de namen hieronder en je wordt vanzelf verder geleid naar het volgende blog. Heel veel plezier.

 

Groetjes, Yolanda

P.S.: Zoek je nog een cadeau voor schoen of voor in de juten zak? Of wil je nog een laatste poging wagen om een surprise te maken?
Sint staat bekend om zijn goede smaak, en geschenken uitzoeken ziet hij als een serieuze zaak.
Voor je mooiste kadootje, groot of klein, moet je gewoon bij Attelyootje zijn! 😉

Alle gebruikte artikelen zijn via mij verkrijgbaar. Ook daarvoor kun je contact met mij opnemen.
Wij gaan vanmiddag alvast gezellig Sinterklaasfeest vieren. Ben heel benieuwd hoe onze kleine Bram het zal vinden.
Mocht je het ook vieren: ik wens jullie graag een fijn Sinterklaasfeest!

 

Product Overzicht 

Lemon Lime Twist 3/8" (1 Cm) Mini Striped Ribbon

Lemon Lime Twist 3/8″ (1 Cm) Mini Striped Ribbon
[145611]
€ 9,75

Big Shot

€ 120,00

Comments 19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.