Meteen naar de inhoud

Cling stempels – Hoe zit dat?

11.01.18_BANNER_CLING_ENGJP

Hoihoi,

Er is iets heel nieuws van Stampin’ Up! Gloednieuw!
Vanaf dit voorjaar zijn de hoge kwaliteit roodrubber stempels voorzien van nieuwe afbeeldingsstickers die je op je stempels kunt plakken, dus geen vergissingen met op zijn kop stempelen meer 🙂 . Ik hoor je vragen: maar jij plakte toch helemaal niet de stickers op je stempels, omdat ze dan niet meer kleven aan het clearblock? Je hebt helemaal gelijk, maar vanaf nu doe ik het anders, omdat dat kán.

De gladde laag van de sticker is voortaan een klevende laag, vergelijkbaar met dat laagje van een post-it briefje. Maar dan net iets steviger. Dat laagje zorgt voor de “Cling” – de verbinding van stempel en clearblock, zonder er vanaf te vallen. Ik vind het erg prettig werken, zelf schoonmaken met de Stampin’ Scrub gaat uitstekend! Ook voor het werken in de Stamparatus vind ik het erg fijn werken. Voortaan is het duidelijk welke stempel je gebruikt doordat de afbeelding op de sticker zichtbaar is.
Deze stempels worden niet meer “Clear-mount stamps” genoemd, maar “Clingstamps”.

In de video hieronder wordt het uitgelegd hoe je de stickers aanbrengt en hoe je op een goede manier zorgt voor je stempels.
Wil je uitleg in het Nederlands, dan ben je van harte welkom bij mij: ik laat het je graag zien, én (nog leuker) je kunt het zelf ervaren.
Veel kijkplezier alvast!

Groetjes, Yolanda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.