Butterfly Duet Punch & Cake Builder Punch bijna uitverkocht!

Hits: 2

Hoihoi,

Ik heb goed nieuws en slecht nieuws. Zal maar met het slechte beginnen dan.
De Butterfly Duet Pons en de Cake Builder pons zijn bijna uitverkocht! Ze zijn zo razendpopulair dat ze niet aan te slepen zijn.
Dus, wil je nog een leuke bundel te pakken krijgen, moet je snel bestellen, anders loop je de kans dat ze voorlopig niet meer verkrijgbaar zijn, vóór eind maart begin april, vanwege fabricage en verzendingsbeperkingen.
Het goede nieuws is dat beide modellen ponsen in de nieuwe Stampin’ Up!-catalogus 2019-2020 (die in juni 2019 verschijnt) zullen worden opgenomen. Dat betekent dat je dan wel vanaf dat moment naast de mooie stempelset die je nú eventueel aanschaft, wel een mooie pons erbij kan veroveren.

Butterfly Duet Punch
Butterfly Duet Punch

Cake Builder PunchCake Builder Punch

Wil je een van de pons/stempelset-bundels via mijn officiële webshop bestellen, dan vind je deze door op de afbeeldingen te klikken (zolang de voorraad ponsen strekt dus).

Vlinderdans Photopolymer Bundle (Dutch)
Vlinderdans Photopolymer Bundle (Nederlands)
Butterfly Gala Photopolymer Bundle
Butterfly Gala Photopolymer Bundle (Engels)
Piece Of Cake Photopolymer Bundle
Piece Of Cake Photopolymer Bundle (Engels)

Dan nog een stukje ander nieuws: zoals je weet kun je bij aankoop vanaf € 60,00 een kado kiezen uit het Sale-a-Bration boekje. Hierin staat prachtig lint, een set van 5 mooie voorjaarskleuren. Dit lint is zó populair, dat het al niet meer voorradig is, er komt zelfs geen nieuwe voorraad van. Helaas, maar er zijn wél… nog veel andere schitterende producten die te kiezen zijn.

Wil je nog gebruikmaken van de mogelijkheid om met de verzamelbestelling mee te doen, dan kun je je bestelling nog doorgeven tot zaterdag 26 januari, 20:00 uur.

Wist je dat ik nog steeds de verloting heb lopen voor vrijkaartjes voor het Creaweekend te Gorinchem (1, 2 en 3 februari)? Je kunt natuurlijk nog meedoen! Stuur je mail voor deelname naar attelyootje@gmail.com en vermeld daarin je naam, adres, postcode/woonplaats, en vermeld daarbij een vervangend woord voor Knutselen… Voor het leukste idee heb ik een extra attentie bij het vrijkaartje. Inzenden van je deelname aan de verloting en idee kan nog tot uiterlijk woensdag 12:00 uur! Ik ben heel benieuwd naar jouw inzending!

Groetjes, Yolanda

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.