Meteen naar de inhoud

Brusho Dragonfly cards

Hoihoi,

Deze week had ik twee jarigen te feliciteren. Ben aan de slag gegaan met een leuke techniek met Brusho.
Voor wie Brusho niet zoveel zegt: het is een pigmentpoeder, dat werkt als het in aanraking komt met water of andere vloeistof.

Voor deze techniek heb ik aquarelpapier gebruikt. Met een reep maskeertape plakte ik het watercolor paper op een blad van de Stamparatus: een heel handig werkblad/ondergrond, makkelijk schoon te maken! Ik heb om en om met een droog kwastje het Brusho poeder gestipt aangebracht, in de kleuren blauw en geel. Met een Stampin’ Spritzer water erop gesprayed en daarna was het afwachten wat het ging doen. Na droging heb ik er repen van gesneden om op te plakken.

Op een afzonderlijk vel aquarelpapier deed ik hetzelfde maar dan net iets anders, niet gestipt maar nu gestrooid. Niet zo heftig als peper en zout bewegen want dan kruipt het overal naartoe via de luchtstroom, je ziet het niet maar merkt het als je moet niezen LOL…. Uit dat vel heb ik, nadat het goed gedroogd was, de libelles gestanst. Uit een stuk Very Vanilla Thick cardstock stanste ik eveneens libelles, 2x. Die heb ik onder de gekleurde afbeelding geplakt om hoogte te creëren.

Alles is op een basis van Very Vanilla Cardstsock geplakt. Dat combineert zo mooi met het aquarelpapier.
En als je alle kleuren van Stampin’ Up! hebt, kun je naar hartenlust kiezen welke kleur erbij past, en ik vond de kleur Tranquil Tide er heel goed bij passen. Net zeegroen!

Twee kaarten, dezelfde basis en toch ook weer niet gelijk. Dat is het leuke van de werking van Brusho. Afhankelijk van de hoeveelheid water of poeder, zo wordt het resultaat iedere keer anders.

Het Tranquil Tide is één van de In Color-kleuren 2017-2019 die straks in mei gaan verdwijnen. Bestel op tijd als je niet mis wilt grijpen.Ben jij ook zo benieuwd wat de nieuwe modekleuren worden? Ik ga in april naar Düsseldorf (OnStage) en ben dan één van de eersten die het zullen weten… Heb er reuze zin in en natuurlijk houd ik je op de hoogte. Maar het duurt nog een maand. In de tussentijd zal er vast nog meer nieuws te melden zijn, dus kom gerust hier terug om het te lezen. En ik verklap al een beetje: dat is al gauw! Je kunt je natuurlijk ook abonneren op deze website – zodra er nieuws is krijg je een email, zo blijf je op de hoogte.

Wil je de techniek ook een keer uitproberen bij mij tijdens een workshop, informeer dan gerust wanneer dat mogelijk is.
Mijn mailadres is attelyootje@gmail.com of gebruik het contactformulier van deze website.

Groetjes, Yolanda

Product overzicht: 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.