Meteen naar de inhoud

Bloghop Stamp Impressions – Flower Power

Hoihoi,

Welkom bij weer een nieuwe bloghop van Stamp Impressions Europe.
Aan de titel heb je vast al gezien dat wij jullie deze keer graag eens in de bloemetjes willen zetten 🙂

Het heeft even geduurd dat ik weer wat inspiratie had. De emoties van de afgelopen tijd zijn niet weg, maar beginnen een deel van ons leven te zijn. De dagelijkse beslommeringen zoals werk, oppas, uitjes, verrassingen e.d. houden ons lekker bezig, het is hier nooit saai!

Flower Power. Ja eh… wat ga ik doen dacht ik. Bloemenkracht is het, als je het letterlijk vertaalt. Maar ook bloemenpracht!
Ik houd er van om wat te frutten met inkt, en heb de embossingpasta eens tevoorschijn gehaald. Ik had nieuwe kwasten besteld, en wilde vooral de brede eens lekker proberen.
In combinatie met inkt, water, veel water en nog meer water, met de stempelset Comfort & Hope heb ik de achtergrond gemaakt. Ik vind het leuk als er wat witte vlekken in zo’n achtergrond zitten maar dat lukte niet helemaal. Met de embossingpasta heb ik dat toch goed opgelost? Het leuke is dat er een lichte shimmer in zit, moeilijk te vatten op de foto!

Verder heb ik wat takjes en veertjes gestanst uit verschillend papier/karton en een stukje lint in de toef verwerkt.
Hierop plakte ik de zonnebloem, die ik stempelde met StaZon, inkleurde met de “gewone” Stampin’ Write Markers. Gewoon lekker wat veegjes van binnen naar buiten zetten, niet te moeilijk over doen. Hier en daar met wat donkerder geel erover heen, en in het hart gekleurd met Soft Suede in combinatie met Early Espresso. Door het stansen komt er ook nog meer wit tevoorschijn voor op de kaart.
De tekst komt uit een leuke stempelset met schattige roosjes Fancy Phrases.

De POWER van deze kaart zit hem volgens mij wel in het gebruik van de vele producten 🙂
Daar hou ik van!

Als je alle gebruikte producten wilt zien voor deze kaart van 10,5 x 17,5cm, kun je HIER klikken om via mijn officiële website de lijst bekijken. Je kunt je boodschappen meteen in de winkelwagen laten zetten, of een keuze maken uit deze lijst met wat jij nodig hebt. Je betaalt met creditcard en je hebt het vliegenvlug in huis (op een enkele uitzondering na).

Mijn mailadres is nog steeds attelyootje@gmail.com. Voor je vragen en / of je (verzamel-?) bestelling.
Ik help je graag de juiste keuze te maken.
Of vul hier op deze website mijn contactformulier in, dan antwoord ik je zo snel mogelijk.

Dan is het nu echt tijd om verder te hoppen naar Miranda Versteeg. Ben zo benieuwd naar haar bijdrage. Jij toch ook?
Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Klik hieronder op de button en je hopt zo verder.

Liefs,
Yolanda

2 reacties op “Bloghop Stamp Impressions – Flower Power”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.