Bloghop Creatieve Harten

 

 

 
Wat leuk dat je langskomt voor weer een nieuwe bloghop van de Creatieve Harten! We showen vandaag een heleboel SUperleuke en mooie projecten gemaakt met de producten uit de nieuwe Stampin’ Up!®  Voorjaars/Zomer Seizoens Catalogus én de Sale-A-Bration Catalogus. Maak simpelweg gebruik van de buttons onder aan iedere blogpost om door te blijven hoppen.
Wij hopen dat je vandaag veel inspiratie opdoet, zodat je zelf aan de slag kunt gaan met de leuke nieuwe producten van Stampin’ Up!

Natuurlijk zijn wij heel benieuwd wat je van ons project vindt. Laat je gezellig een berichtje achter? Dat waarderen wij zeer!


Ik heb twee projectjes gemaakt. Allereerst een kaart. Veel van deze gebruikte artikelen zijn artikelen die je nu gratis kunt verkrijgen tijdens de Sale-a-Bration periode. Leuk-leuk-leuk!
Je ziet: het is een SAB-feestje voor het oog.

 
 

Built for Free Using: My Stampin Blog

 

Plus nog Botanicals Bloom Clear mount stempelset (art. 141237) en Perfect Pairings clear mount stempelset (art 141261) uit de SAB

Dit doosje hieronder is nagenoeg per ongeluk ontstaan. Het is erg leuk om te spelen met de ballonnen. Die staan in de nieuwe catalogus: Balloon Celebration. Ook de piepkleine ballon met pons uit de Party Wishes past precies erbij en maakt het tot een prima geheel. Dit wordt een gezellig weggevertje. Let us Celebrate!

 

Built for Free Using: My Stampin Blog

 Bedankt voor jouw bezoekje en hop gezellig door, door op de volgende knop te klikken.

SUper veel plezier nog tijdens de bloghop!
 
 

Comments 14

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enter Captcha Here : *

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je vindt de website mooi? Vertel het je vrienden:

Oo zoek naar Retired Stempels, Papier, accessoires, etc., tegen zeer lage prijzen, klik snel op Sales & Retired !!!! Sluiten

Volgen via e-mail:
(vul naam en emailadres in en ontvang mail bij plaatsen nieuwe blog)

 

%d bloggers liken dit: