Bloghop Creatieve Harten Januari – Kinderen

Hits: 12

Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'Greaticve Harten BLOGHOP'

Hoihoi,

Vandaag is er weer een bloghop door de Creatieve Harten, een groep met gezellige collega-demonstratrices die graag hun werk aan jullie laten zien.

Het onderwerp is “Kinderen”. Wat is er nu leuker dan mijn kleinkind Bram een kadootje te geven waarmee hij zijn geheugen kan laten werken, maar ook een spel Domino kan gaan leren, met behulp van herkenbare diertjes.
Ik vond een dominobox bij de Hema en dat vroeg om een verpakking.  Het Gift Bag Punch Board maakt niet alleen leuke verpakkingszakjes, maar ook doosjes en ik ben helemaal weg van de lange pons die daarin zit. Ook envelopjes zijn hiermee leuk te maken.

Naast het Gift Bag Punch Board gebruik ik ook graag het Envelope Punch Board. Ook niet alleen voor enveloppen, maar ook weer voor doosjes. Ik maakte er een schuifdoosje mee, om de kaartjes voor een Memory-spel in op te bergen.
De diertjes van het DSP Animal Expedition lenen zich hier leuk voor. Het zoeken naar een identieke afbeelding viel nog niet mee. Ik had verwacht het op 1 vel te kunnen vinden, maar bij sommige viel dat niet mee kan ik je vertellen. Maar: uitdaging – het is gelukt.

Voor het Domino-spel was het doosje een fluitje van een cent. Het was in een handomdraai klaar. En daar was ik best blij mee!

Hoop dat je mijn bijdrage leuk vond. Voordat je verder hopt naar mijn collega’s zou ik het heel fijn vinden als je de tijd wilt nemen een reactie onder dit bericht achter te laten. Alvast bedankt.
Hieronder staat een overzicht met links naar alle deelnemers, klik eenvoudig op een naam en hop verder. De kunt de hele ronde doen, totdat je weer bij mij uit komt. Ik wens je heel veel plezier!

Groetjes, Yolanda

Hieronder staan de materialen die ik gebruikte. Staan er materialen al een poosje op je wensenlijst? Tijdens de Sale-a-Bration is het een mooie gelegenheid om je wensen in vervulling te laten gaan, want we hebben een leuke start-aanbieding waarbij je maar liefst € 101,- in één klap kunt verdienen. Hoe? Bel of mail mij, ik zal je er dolgraag alles over vertellen.
Mail: attelyootje@gmail.com , of gebruik het contactformulier. Ik ga zorgvuldig met de ingevulde gegevens om!
Telefoon: 06-53244291

Product Overzicht: 

Big Shot

€ 120,00

 

9 Comments

 • Als Bram daar niet blij mee is! SUperleuk

 • heel erg leuk,

 • Heel erg leuk, wat een geweldig idee om hier een verpakking voor te maken.

 • Super leuk en mooi!

 • Wat een geluk heeft Bram!
  Twee leuke spelletjes erbij….
  Ik moet toch eens wat vaker doosjes gaan maken, ga alvast oefenen voor de volgende bloghop

 • Heel tof, Yo. Ik weet zeker dat Bram er heel blij mee is.

 • Dat ziet er super leuk uit.
  Ik ben ook helemaal verliefd op deze stempelset.

 • Wat een super leuk en creatief idee!
  Gezellig dat je weer mee hopt vandaag Yo.

 • Wat een super idee zeg! Echt geweldig gemaakt!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.