Meteen naar de inhoud

Blog Hop It’s all about the cards – Fun Folds

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Hoihoi,

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe bloghop van Stamp Impressions, leuk dat je erbij bent. Deze keer komen allerlei Fun Fold kaarten voorbij.

Op zoek naar een leuk model wat ik nog niet eerder had gemaakt, vond ik deze: een Twist Card.
Ingevouwen is het een vierkante kaart. Trek aan twee tegenover elkaar liggende punten en de kaart vouwt zich uit. Opvouwen doe je door de twee punten weer in elkaar te draaien in een spiraalbeweging, klik HIER voor een demonstratie.

Voor de basis heb ik een vel 12×12″ cardstock gerild en gevouwen. Dat vouwen is nog best even een dingetje: het papier is wat stug, maar dankzij mijn vouwbeen is het prima gelukt en dit is het geworden:

Zie je het subtiele stikwerk in het papier? Dat is gedaan met een stans. Het geeft zo’n mooie dimensie aan het geheel!

Bij de kaart heb ik een envelop gemaakt, met het Envelope Punch Board.

Het Designer Series Paper vind ik erg leuk! Het geborduurde doet mij erg denken aan werkstukken die ik bij mijn moeder op zolder tegenkwam, erg jaren 60-70! Dus retro! De bijpassende stempelset en stansen maken er een heel leuk geheel van, zo leuk om ermee te spelen!

Ik hoop dat je hebt genoten van mijn bijdrage en ik zou het heel leuk vinden als je een opmerking wilt plaatsen, onder dit bericht.
De volgende deelnemer vind je onderaan deze blogpost in het lijstje van deelnemers.

Groetjes, Yolanda

Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'Next STAM IMPRESSIONS BLOG HOP'

volgende

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

vorige

 

Yolanda Pasterkamp hier ben je nu

 

Product Overzicht: 

;

5 reacties op “Blog Hop It’s all about the cards – Fun Folds”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.