Blog Hop “Clean&Simple Challenge” Creatieve Harten

Hoihoi, 

Niet iedereen vindt het even makkelijk om dergelijke kaartjes te maken. Wat een geluk dat we je vandaag met onze uitdaging op gang willen helpen: een Blog Hop met Clean&Simple kaartjes. 

“Wat is de bedoeling precies?
Je maakt een Clean & Simple kaartje waarbij je slechts 4 dingen mag gebruiken:
1. een stempelset
2. inkt
3. papier
4. ? zelf in te vullen
Het is de bedoeling dat je 1 kleur + 1 Neutral gebruikt.
Een trimmer en een schaartje mag je uiteraard ook gebruiken, anders wordt het wel erg lastig.”

Het moeilijkst vind ik altijd om een kaart te maken die eenvoudig oogt! Mijn geest staat anders!
Echt ook een uitdaging voor mij dus. 

Ik had een kaart gemaakt, maar toen die af was werd hij afgekeurd… door mijzelf. Ja ik ben soms streng voor mijzelf ;-). Veel te ingewikkeld en veel teveel spullen gebruikt, want ik had gekozen voor een uitgebreide stempelset en nog als bundel ook (dacht dat dat wel slim was want dan had je lekker veel mogelijkheden, duh…). En ja dan ligt de verleiding op de loer om toch wat meer werk ervan te maken. En dát moest juist niet. Je ziet het binnenkort wel verschijnen, als ik hem nu laat zien maak ik je alleen maar in de war. 
Last-minute als ik werk, kwam deze kaart uit mijn handen. 
Eigenlijk, als ik de uitdaging goed lees, mocht ik maar 1 inkt gebruiken, maar een stukje verderop staat “1 kleur en 1 Neutral”. Dus dat zijn voor mij 2 kleuren inkt “gniffel”. En voor de vrije keuze (nr. 4) heb ik de Sponge Dauber gekozen. In mijn vroegere stempelclubje heette ik niet voor niets de “Sponge Queen”. 

De stempel heb ik beïnkt met Grapefruit Grove. Daarna de randjes gesponst met een Sponge Dauber en de Neutral inkt Merry Merlot – en afgedrukt op het Whisper White papier. De rand van de stempel leent zich uitermate om de randen ervan op de randen van de kaart én envelop te gebruiken. Een lichte spons langs de kaart, en ik vond hem af! 

Uiteindelijk best heel leuk want het kaartje zat in een flits in elkaar. 
Hoop dan ook dat jullie het ook leuk vinden.

Ook zo benieuwd wat de volgende deelnemer aan deze hop heeft gemaakt? Hieronder staan de namen van de deelnemers, klik eenvoudig op een naam en je gaat verder. Zo kun je ieders bijdrage bewonderen want er is zoveel moois! 

En jij? Neem jij naar aanleiding van deze Blog Hop mijn uitdaging aan en stuur je mij jouw CAS-kaart? Gebruik daaarbij svp Stampin’ Up!-stempels en inkt. 
Onder alle inzenders verloot ik een inktpad (één van de nieuwe kleuren) naar keuze.
Stuur je kaartje in vóór 1 augustus en mocht je gewonnen hebben dan krijg je snel daarna je inktpad thuis! (Mijn adres vind je op deze website onder Contact). Vermeld meteen even in je kaartje welke kleur jij als winnaar van deze uitdaging graag zou willen ontvangen.

Groetjes, Yolanda

 1. Caroline Van Der Straaten
 2. Yolanda Pasterkamp
 3. Nina Janssen
 4. Lysette Van Eekelen
 5. Elly Kreutzer
 6. Lotte Noordzij
 7. Monique De Kok
 8. Jaimie Keppel
 9. Leoni Geertsema
 10. Dominique Bergen
 11. Danielle Bennenk

Product Overzicht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.