Bijpraten en Stampin’ Up! Retired List 2018

Vrijdag schreef ik het al, maar morgen verschijnt de Retired List. Producten die gaan verdwijnen worden soms met hoge korting aangeboden door Stampin’ Up! en dat kun je natuurlijk allemaal via mij bestellen. Maar wees er echt snel bij, want: OP = OP! WEG = PECH.

Om plaats te maken voor nieuwe producten zal een Retired List verschijnen. De artikelen hierop worden met soms hoge korting aangeboden. Deze lijst zal verschijnen vanaf a.s. maandag 9 april om 21:00 uur, ik zal proberen deze lijst op tijd op mijn website te hebben staan.
Kijk dan gauw of jouw wensenlijstje nog aangevuld kan worden. Bestellen kan het snelst én het meest zeker via mijn webshop (creditcard) of via mail of telefoon. Let wel: ik werk vanaf maandag weer gedeeltelijk, dus ben niet altijd bereikbaar, telefoon liefst na 18:00 uur. Een mail is voor mij het handigste verwerken. Klik HIER om direct naar mijn webshop te gaan. 

Veel mensen deden al wat ik eerder al aanraadde: bestel op tijd je navulflesjes inkt, vooral van de InColors 2016-2018, die gaan verdwijnen. Na maandagavond kunnen we geen garantie meer geven dat ze nog verkrijgbaar zijn. Deze kleuren bedoel ik: 


Omdat de nieuwe catalogus verschijnt vanaf juni heb ik nieuwtjes na gisteren in Utrecht voor jullie om te vertellen: Houd mijn blog in de gaten, hier en daar zul je nieuws kunnen zien door middel van een werkje. 

Wil jij de nieuwe catalogus ontvangen stuur dan svp een mail of een bericht via het contactformulier op deze site (alleen via het contactformulier en niet onder dit bericht aub), dan plaats ik je op de wachtlijst. Je zal hem echter pas in mei ontvangen, want dan kan ik ze bestellen. Liever op tijd erbij zijn voor het aanmelden toch? (Ik deel graag uit maar svp alleen aanmelden als je klant bij mij bent, vraag anders je eigen demonstratrice om je te voorzien) 

Het was gisteren dus weer volop feest in Utrecht, ik heb ervan genoten. 
Het hotel was prima, heerlijk geslapen, maar natuurlijk veel te kort. s Avonds was er ook zóveel bij te praten met lieve vriendinnen dat we gewoon veel te laat gingen slapen en vroeg wakker waren. Na een heerlijk ontbijt naar de grote zaal gegaan waar we een heerlijke dag doorbrachten met nog meer vriendinnen/collega’s. Er zijn swapjes geruild, gesprekjes gevoerd, we hebben naar lezingen geluisterd en (nieuwe yahoooo)procuctpresentaties gezien. Tussendoor veel voorbeelden gezien met de nieuwe producten. Maar het hoogtepunt is natuurlijk iedere keer de ontvangst van de nieuwe catalogus. Wat een moois staat er weer in! 

Hierboven zie je mijn swap, het idee zag ik bij een Duitse collega op haar blog. De basis is makkelijk aan te passen.  
De beschrijving ervan is op basis van de maten van de pen die in een lipstickhouder zit. Ik vind dat zo’n grappig ding. Mijn logo staat erop gedrukt. 

Neem een stuk cardstock of stevig Designer Series Paper, ik heb hier feestelijk bedruk Kraft karton gebruikt (Foil Frenzy Specialty DSP, blz. 189 van de catalogus, art.nr. 144125), het is 4 kleuren.
Snijd het papier op maat (ik werk bijna altijd met inches, heerlijk!): 5,5″ x 3 3/4″ ( of 14.5 x 10 cm)
Snij van een restant een stukje papier van ongeveer 10 cm. 
Ril de zijkanten van het papier op 2 cm met een tussenruimte van 10,5 cm 
Draai het papier een kwartslag en ril steeds met een afstand van 2cm. Doe dit 4x. 
Je hebt nu een vlak met 5 horizontale balken. Trek aan de zijkanten 4 schuine rillijnen in de tweede rij en de vierde rij, zoals op deze tekening: 
Vouw nu alle lijnen, met een vouwbeen gaat dat prettig bij stug papier. De schuine lijnen niet vergeten. 
Rol de pen (of reepje chocolade, wat je ook wilt verpakken) in het papier en sluit de schuine lijnen door ze naar binnen te vouwen, alsof je een doosje dichtvouwt. Druk hierbij de schuine kanten licht naar binnen om het wat stevig vast te zetten. Gebruik geen lijm!
Rol het reepje papier om de verpakking en plak het aan de bovenzijde op elkaar maar niet vast op de verpakking, zodat deze in zijn geheel af kan schuiven van de verpakking. 
Versier verder met lint en een leuke afbeelding of tekst. 

Hm…. ik wilde jullie nu nog de foto’s laten zien van de swaps die ik terug ontving, maar er is hier een electronisch probleempje gerezen. Excuses daarvoor. Wat in het vat zit, verzuurt niet zeg maar. Jullie houden het tegoed. Beloofd!

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enter Captcha Here : *

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je vindt de website mooi? Vertel het je vrienden:

Oo zoek naar Retired Stempels, Papier, accessoires, etc., tegen zeer lage prijzen, klik snel op Sales & Retired !!!! Sluiten

Schrijf je in voor workshop (19:30 tot 22:00 uur) of
Koffie / Kaart / Kletskop (9:30 tot 11:00 uur)
onder data inschrijven

Volgen via e-mail:
(vul naam en emailadres in en ontvang mail bij plaatsen nieuwe blog)

 

%d bloggers liken dit: