Big Changes: Big Shot etc.

Hoihoi,

Na het bericht over de Stampin’ Trimmer gisteren, heb ik nog een aanvullend bericht voor jullie.

Die_Line_Transition_Banner_EN2
wijzigingen in stans en embossing productlijn

De Big Shot gaat net als de Trimmer verdwijnen uit de nieuwe catalogus. Een heel grote verandering dus. Een en ander komt door verandering van samenwerking met de producent/leverancier van de producten. Er komt een nieuw systeem. Wij zijn erg benieuwd wat het wordt, we weten nog niet wat en vanaf wanneer. Wel DAT het komt. En omdat Stampin’ Up! zelf enthousiast is, zijn wij dat ook. We willen immers onze hoogwaardig kwalitatieve producten blijven leveren.

Ik weet dus zeker dat er een prima “tool” komt wat je in de plaats van de Big Shot kunt gebruiken om te stansen en te embossen. In de tussentijd kunnen we nog steeds het apparaat, stansen en embossingmallen bestellen zolang de catalogusperiode loopt, tot 4 juni – op basis van “zolang de voorraad strekt”. In de nieuwe periode komen er nieuwe mallen, met een iets ander uiterlijk dan we nu gewend zijn.

Ook de accessoire artikelen bij de Big Shot zullen verkrijgbaar zijn zolang de voorraad strekt.

Alle huidige artikelen passen veelal in andere gelijkaardige apparaten, dat zal ook het geval zijn met de nieuwe producten.

In de overgang naar de nieuwe situatie zullen een aantal artikelen mogelijk minder goed verkrijgbaar zijn, er wordt alles aan gedaan om het tijdelijk ongemak zo kort mogelijk te houden. We hopen op begrip voor deze situatie.
Ik houd niet zo van minder leuk nieuws, maar ook dát is nieuws. We zien echter uit naar een gunstige verandering, die een hoop nieuwe ideeën gaat brengen om onze hobby iets extra’s te geven.

Wil je meer weten, neem dan alsjeblieft contact met mij op (attelyootje@gmail.com)
Ik geef je de gelegenheid om nu te bestellen wat je nog nodig hebt, zolang de voorraad strekt. Op = Op!
Klik HIER om naar mijn webwinkel te gaan.

 

header_OnStage2016_demo_ENGNu nog even nóg leuker nieuws: aanstaande vrijdag reis ik voor één dag naar Düsseldorf, waar ik samen met collega’s naar een een nieuwe OnStage ga. Het duurt één dag. Ik hoop er helemaal “VOL” van terug te komen, met zoveel nieuws als maar leuk is. Leuke nieuwe ideeën, nieuwe tips, leuke uitdagingen, nieuwe voorbeelden want we gaan natuurlijk ook wat knutselen. En een heleboel nieuwe foto’s.
Wil je mij volgen, houd dan mijn Facebook in de gaten, als je kunt. Ik post het meeste op mijn eigen account: Yolanda Pasterkamp maar misschien ook op Attelyootje. (je kunt “volgen” aanzetten…)
In de loop van volgende week hoop ik te komen met een vrolijke blogpost met nieuws van die dag. Oh, ik heb er weer zoveel zin in!

Hartelijk bedankt dat je tot hier bent gekomen. Tot gauw! XXX

Groetjes, Yolanda

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enter Captcha Here : *

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error

Je vindt de website mooi? Vertel het je vrienden:

%d bloggers liken dit: