Attelyootje

Hallo allemaal,

Hier een bericht van Andries Pasterkamp, ben al bijna 36 jaar getrouwd en heel gelukkig met Yolanda Pasterkamp.

Yolanda is, zoals jullie waarschijnlijk al weten afgelopen woensdag geopereerd aan haar heup. De tweede, en dat is allemaal heel goed gegaan. We hebben de ervaring van de andere heup, een jaar terug, maar we merken dat elk geval weer anders is en dat het nu iets minder soepeltjes gaat dan de vorige keer maar merk aan haar dat ze weer blij is van de pijn af te zijn en dat ze nu rustig aan moet revalideren. Heb daarvoor 2 weken zorgverlof gekregen zodat ik haar de eerste 2 weken kan helpen en steunen om weer goed te kunnen revalideren.

Yolanda heeft op Facebook een bericht gezet dat ze weer thuis is:

“Home sweet home. Nu 6 weken thuis verder revalideren.”

Hierop zijn ontzettend veel positieve reacties binnen gekomen en daar wil ik jullie, mede namens Yolanda, allemaal heel hartelijk voor bedanken. Dat doet haar echt heel goed.

Haar grote passie, onafhankelijk demonstratrice van Stampin’Up!®, kan ze op dit moment natuurlijk niet volledig uitoefenen. Maar dat hoeft geen reden te zijn om gewoon je bestellingen of vragen of opmerkingen over Stampin’Up!® te blijven stellen aangezien ondergetekende ook al een tijdje mee draait en Yolanda zo veel mogelijk help, bijvoorbeeld ga ik ook altijd mee naar de beurs in Gorinchem.
Dus als er wat is is mail/bel/app gewoon naar Attelyootje en ik zal dit zoveel mogelijk afhandelen, natuurlijk onder supervisie van mijn sterke vrouw Yolanda.
Yolanda, en ik ook, vinden het heel erg jammer dat we helaas de crea voorjaarsbeurs in Gorinchem moeten overslaan, maar de gezondheid gaat voor. In het najaar staan we er weer en heten jullie dan van harte welkom.

Hartelijke groet
Andries Pasterkamp

Volg Attelyootje:

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je vindt de website mooi? Vertel het je vrienden: