Attelyootje tijdens het Creaweekend Gorinchem

Hoihoi,

Gisteren (vrijdag) was een rustige dag tijdens het Creaweekend, heel fijn dat ik alle tijd kon nemen voor bekenden en belangstellenden. Zoveel complimenten gekregen en zoveel mensen die het leuk vinden om mij te volgen, op Facebook, via mijn website… hartverwarmend is alle belangstelling! Dank daarvoor!
Vandaag/zaterdag was een redelijk drukke dag, waarop ik toch tussendoor nog wat tijd had om een setje kaartjes te maken. Gewoon, lekker spelen. Het zat al tijden in mijn hoofd, en met een aantal restjes papier kom ik ver 🙂
Het zijn echt kleine kaartjes: de grootste is ongeveer 7x10cm denk ik, de middelste iets kleiner en de kleinste is rond de 4x4cm. Ik weet de maten niet precies. Kan het ook niet nameten: ze zijn al weg.

De dag kabbelde verder totdat er een sirene ging, en via de omroepinstallatie werd iedereen verzocht onmiddellijk de hal naar buiten te verlaten. Lichte paniek kwam in mij op: geen ervaring met een ontruiming, reden onbekend, wat neem je mee, heb je er eigenlijk wel tijd voor?? Wat laat je achter, wat gebeurt er met mijn spullen, redden wij het zelf om buiten te komen? Gelukkig liep iedereen RUSTIG naar buiten, zonder dringen. Er was geen paniekgevoel. Dat stelde al enigszins gerust.

Een kwartiertje hebben we buiten gestaan, auto’s gingen door de openstaande slagbomen het terrein af. Op een bepaald moment mocht men weer naar binnen: er werd op gelet dat de standhouders als eersten terug konden, daarna de bezoekers – netjes! Even later werd omgeroepen dat het om “een klein ongemak” ging.
Gelukkig dus met een sisser afgelopen, maar de schrik zat er nog wel een beetje in.

Een mevrouw toonde vlak voor het einde van de beurs nog veel belangstelling, en ik heb haar de set met kaartjes kado gedaan. Ze was ermee in de wolken!

Het gaat wel goed met ons nu hoor, zitten weer heerlijk (en veilig) thuis!
Wil je zondag nog bij ons langskomen, dat kan: wij zijn aanwezig van 10:00 – 17:00 uur! Je vindt ons op kraamnummer 123.

Groetjes, Yolanda

Comments 2

 • Dat was schrikken. Jeetje.
  Maar gelukkig was het niet veel.
  Ik heb nu echt besloten om niet te gaan.
  Kost mij nog steeds erg veel enegie de dag. Dus is beter om mij te sparen voor over 3 weken.

 • Nog veel beurs plezier en succes daar
  Mooie kaarten Jolanda
  Hartelijke groet Marian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enter Captcha Here : *

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error

Je vindt de website mooi? Vertel het je vrienden:

%d bloggers liken dit: