Attelyootje in de media

Hoihoi,

Tijdens deze weken is het voor Attelyootje een drukke periode waarin ik met allerlei bezigheden doende ben.
Vorige week hadden we in onze woonwijk/straat een feestdag: Burendag 2018. Het is een landelijk bekende dag, en het was erg leuk om daaraan mee te doen. Ik had twee groepen deelnemers voor mijn voor deze gelegenheid gratis workshops:
Eén groep met kinderen/ouder en één groep met volwassenen. Zij maakten allemaal voor de eerste keer kennis met Attelyootje. Doordat wij nu iets meer dan een jaar hier wonen, leek het een goed plan om eens kennis te maken.

De kinderen konden een naamslinger maken van cirkels van cardstock en uitgestanste letters die zij eerst konden stempelen. Het werk werd met veel enthousiasme gedaan, ze genoten zichtbaar!

De volwassenen konden een vrolijke kaart stempelen. Het was een regenachtige dag, maar gelukkig zaten we binnen in huis (lekker warm!) en haalden we zelf de tropische temperatuur naar binnen door het werken met tropische bladeren en flamingo. Ook hier werd na enige vertraging hard en enthousiast gewerkt!

In de loop van de workshops kwam een heer van de krant ook nog een foto maken, en kwam … jawel: Attelyootje in de krant!


Zaterdag 29 september sta ik op een Kunst- en Creamarkt in Sliedrecht, niet ver hier vandaan.
Er zijn veel kramen met leuke koopjes, kom gezellig eens langs om te snuffelen. Het belooft nog een aardige nazomerdag te worden. Er zullen Living Statues zijn: levende beelden, zij zullen het straatzicht nog meer opvrolijken.
Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, hoed en buiten50 marktkramen, 12 levende standbeelden, 2 straattheaters, heel de dag workshops, showrooms in (lege) winkels, muziek, we hebben catering. Zaterdag 29 september winkelpromenade Kerkbuurt in Sliedrecht. De markt is van 10:00-16:00 uur.

 

En dan mag ik jullie eindelijk vertellen dat er nog iets van Attelyootje in de media komt.
Jullie kennen natuurlijk allemaal mijn logo Attelyootje, met de dansende vlinder.
Ik voel me heel erg vereerd dat ik ben gevraagd door Sky Media Television BV om een breakbumper of billboard op te nemen met daarin mijn logo, bij het programma Life Is Beautiful – RTL4. En daar wil ik heel graag aan meewerken. De voorbereidingen zijn gedaan en jullie kunnen het gaan zien!
De uitzending hiervan zal plaatsvinden op 30 september en de herhaling op 6 oktober.
Kijk je mee?

Groetjes, Yolanda

 

En oja, er kwamen vragen over de uitzendtijden van het programma.
 De tweede uitzending is een herhaling.

 

Comments 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enter Captcha Here : *

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error

Je vindt de website mooi? Vertel het je vrienden:

%d bloggers liken dit: