5 jaar Stampin’ Up!-demonstratrice

Hoihoi, 

Vandaag vieren we hier thuis een bescheiden feestje, omdat ik 5 jaar geleden ben begonnen als Stampin’ Up!-demonstratrice. Mijn eerste lustrum dus. Ik had nooit gedacht dat het zulk leuk werk zou kunnen zijn: er zijn vriendschappen ontstaan, veel creativiteit van anderen terug gekregen, contacten opgebouwd. Ben begonnen met het idee: ik ga eerst voor mijn eigen hobbyspullen van dit prachtige merk beginnen, later komen de parties wel met klanten. En dat ging sneller dan ik had bedacht! Al snel stond ik op verschillende beurzen het merk te promoten, mensen kenden het nog niet of slechts summier. 

5 Jaar later dus, heb ik (naast mijn vaste werk buitenshuis) een fijn eigen bedrijf opgebouwd, 4 jaar geleden werd een droom werkelijkheid en heb ik de stap gezet om mij in te laten schrijven bij de Kamer van Koophandel. Sindsdien is er zoveel gebeurd: uitstapjes gemaakt, beurzen gedraaid, mensen ontmoet en geïnspireerd met mijn werk, reizen in binnen- EN naar buitenland gemaakt. Er staat eind van het jaar weer een reis gepland, naar Orlando-Florida. Ik had nooit durven dromen dat het allemaal zó fijn zou zijn, en daarvoor heb ik alles te danken aan alle klanten, mijn teamleden, collega’s/vriendinnen, en natuurlijk mijn grote steun-en-toeverlaat: Andries! die mij bij veel werk ondersteunt!!

Ik zeg: dank jullie wel voor alles in de afgelopen 5 jaar. En hopelijk mogen er nog meer van deze mooie jaren bijgeplakt worden. 

Liefs, Yootje

Comments 10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je vindt de website mooi? Vertel het je vrienden:

Sales & Retired !!!! LET OP: Veel artikelen zijn in de aanbieding, tot wel 20% extra korting!!!! Sluiten

Schrijf je in voor workshop of Koffie / Kaart / Kletskop
(onder data inschrijven)

Volgen via e-mail:
(vul naam en emailadres in en ontvang mail bij plaatsen nieuwe blog)