2nd Release Sale-a-Bration

Hoihoi,

De afgelopen week heb ik wat extra gewerkt bij mijn baas, en vandaag is het echt té mooi weer om binnen achter de computer te zitten. We hebben een dagje de oppas op Bram, dus druk genoeg haha. Op het ogenblik is hij bezig om opa in een kasteel van de kussens in te bouwen… en nog meer er bovenop….

Wil jullie herinneren aan de 2nd release van Sale-a-Bration, die ik in een eerder bericht al aankondigde.
De gratis artikelen zijn al mee te bestellen en zijn erg leuk! Door mijn extra werk heb ik nog niet zo veel ermee gedaan, maar ik ben al helemaal weg van het mooie DSP (dessin papier) wat verkrijgbaar is als bundel bij een bestelling vanaf 120,-
Hoop dat ik jullie deze week wat bij kan praten met leuke plaatjes.

Verder is het vandaag volgens de kalender weer verzamelbestelling-dag, ik doe dit echter morgen of maandag a.s. in verband met onze oppasdag. Wil je ook graag iets meebestellen dan kan dat natuurlijk, ik help je graag bij je keuze. Mail gerust, er is vast wel even tijd om te kijken, dus aarzel niet om contact op te nemen.

Morgen hebben we een verjaardag te vieren dus een hele dag de hort op. Mijn zwager is jarig en aangezien zij in kop van Noord-Holland wonen zijn we wel even onderweg. Aan mij altijd de eer om namens de broers en zussen (dat zijn er wel een aantal … gezellige club hoor!) een kaart of iets dergelijks maken, om het kadogeld in te geven. Dat staat leuker dan een witte blanco envelop. Zakgeld… het deed mij denken aan de leuke stempelset met de broekzak en had eens een voorbeeld tijdens OnStage gezien. Van het zakje was een tasje gemaakt. Ik heb echter het hengsel weggelaten maar wel een envelopje erbij gemaakt waarin het geld gestoken kan worden, als in een kontzak.

Ik wil je een heel fijn weekend wensen! Geniet lekker van het voorjaarszonnetje!

Liefs, Yolanda

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enter Captcha Here : *

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error

Je vindt de website mooi? Vertel het je vrienden:

%d bloggers liken dit: