Meteen naar de inhoud

Hoihoi,

Wat een kans! Laat hem niet liggen als je gebruik wilt maken van een besparing op verzending ter waarde van € 7,95.

Op dinsdag 21 juni 2022 is het de hele dag lang GRATIS verzenden bij bestellingen vanaf € 75,00.
Dit geldt voor zowel web-bestellingen (via de webshop: KLIK HIER) als voor verzamelbestellingen, opgave via email aan attelyootje@gmail.com.
Zorg er svp voor dat je bestelling uiterlijk 20:00 uur bij mij is gearriveerd als je mee wilt doen met de verzamelbestelling.

Groetjes,
Yolanda / “Attelyootje”

P.S.: ook gelijk een kleine update: het is even wat stiller op mijn blog: ik ben druk in de weer geweest met allerlei dingen zoals de workshopdag, workshops, voorbereidingen ervan en natuurlijk werk en gezin. Onze jongste spruit (Dex) is inmiddels 1 jaar geworden, dat werd ook gevierd. Daarnaast heb ik een nare ontsteking aan mijn been en moet even lichamelijke rust houden naast een tweede antibiociumkuur. Gelukkig is er internet wat mij goed doet. Op deze manier kan ik toch nog enig contact houden. Maar om deze redenen even geen posts van mij met bloghops e.d.
Er is ook goed nieuws hoor: bestellingen gaan gewoon door, ik heb goede hulp hier!
Ook de verzending van de Najaarscatalogus loopt momenteel, met een kleine aanpassing. Heb je geen exemplaar van mij ontvangen na woensdag 22 juni, neem dan even contact met mij op via attelyootje@gmail.com of via het contactformulier op deze website.
Tot gauw!

“Groetjes uit de lappenmand”


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

21 juni 2022: Gratis Verzending