Stamp Impressions – Beautiful Papers Blog Hop

Hoihoi, 

Welkom op mijn blog/website, bij de “Beautiful Papers” Blog Hop van Stamp Impressions. Wij zijn een clubje bevriende internationale demonstratrices die elke 19de van de maand een bijdrage leveren vanuit onze creativiteit met Stampin’ Up!-artikelen. 
Deze maand staat het Designer Series Paper centraal, waarmee wij verschillende mogelijkheden willen laten zien van wat je er zoal mee kunt doen. 
Deze bijdrage is in het Nederlands, wil je graag in je eigen taal lezen, selecteer die dan svp via de knop in de rechter zijbalk. 

Bloemen en bladeren zijn helemaal “hot” op het ogenblik. Geen wonder dat ik dus gekozen heb om het mooie Petal Promenade te gebruiken voor mijn bijdrage aan deze hop. 

Een kaartenmapje om weg te geven of zelf te hebben is altijd leuk. Maak wat verschillende kaarten, voor de verschillende gelegenheden en je hebt zo een kaartje om een ander blij te maken bij de hand. 

Het model heb ik niet zelf verzonnen. Ik heb gewoonweg te weinig tijd daarvoor om erover na te denken, maar maak graag gebruik van wat collega’s bieden op het Internet. Zo had ik dit gezien bij Teri Peacock en was op slag verliefd. Dankjewel Teri!

De stempels op de kaartjes zijn afgedrukt in een bijpassende kleur inkt en na goed drogen verder aangezet met markers voor wat kleine accenten in kleur. 
De Nederlandse stempelsets Een Boeket Vol Goede Wensen en Van Alles Wat komen hierbij goed van pas.  

Hopelijk geeft mijn bijdrage jou ook inspiratie tot het maken van leuke dingen. En ik ben ook heel benieuwd wat mijn collega’s in petto hebben voor jullie. 
Mag ik je uitnodigen een reactie onder mijn bericht achter te laten? Zou ik erg fijn vinden. 
Hieronder in het overzichtje staan de namen van alle deelnemers, klik een naam aan en je gaat “HOP” naar hun blog. 
Graag tot volgende keer!

Groetjes, Yolanda

Toevalligerwijs loopt er deze maand een Stampin’ Up!-aanbieding: 4 halen, 3 betalen. 
Zie je door de mogelijkheden die wij tonen mooi papier en wil je van de aanbieding gebruik maken, mail mij dan je bestelling naar attelyootje@gmail.com. Of vul het contactformulier in, via de website in de bovenbalk te vinden. 

Gebruikte artikelen:

Big Shot

€ 120,00

Leaf Punch

€ 19,50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.